Quote Originally Posted by Templier View Post
la cine te referi cand folosesti "ati" ?eu unul am si spus mai devreme ca nu ma pricep dar tu ai zis ca si regula ca asa trebuie.e regula ta sau asa scrie in Legea din tara asta?
Eu am zis ca nu scrie nicaieri de cati oameni e nevoie pentru a se tine cont de drepturile lor (si m-am referit la drepturile indidividuale ale omului). Inclusiv dreptul fiecaruia de a cere Guvernului sa plece. Ori daca tu aduci in discutie "Constitutia Statului de Drept", se presupune ca o si cunosti... ca altfel... vorbim vorbe.
Quote Originally Posted by Templier View Post
eu nu zic nimic de guvernul Ciolos si nici nu am facut referire la el. din cate am vazut eu Guvernul si-a dat demisia ca asa a vrut el si ca poate sa faca asta, a lasat 1 an Guvernul de tehnocrati si pe urma si-au reluat job-urile.
Uite vezi! De-asta in Constitutie este prezent termenul de "precedent". De ce sa nu facem referire la un precedent? Atunci au iesit 35.000, acum au iesit 600.000. Atunci legislatia a permis o chestie oribila, acum la fel vor sa schimbe legea sa dea drumul din puscarii la niste oameni oribili.

Si da, ai dreptate cu demisia. Asa probabil cer si acum oamenii din strada, sa-si dea demisia "ca asa vor ei" (de parca atunci cu Ciolos s-a trezit Ponta intr-o dimineata si a zis "bai, eu cred ca azi vreau sa ne dam demisia! si nu are nici-o legatura cu oamenii aia care striga in strada ca prostii"). Dar nu, nu au lasat 1 an guvernul de tehnocrati dupa care si-au reluat job-urile. Au lasat guvernul de tehnocrati pana la alegeri. Nu si-a mai reluat nimeni job-ul. A avut Dragnea grija de asta (nu credeam ca o sa spun vreodata ca mi-e dor de Ponta).

In alta ordine de idei, indiferent de cine/cum au fost votati, cei de la PSD au si ei dreptatea lor. Au dreptul sa guverneze, si daca nu vor sa plece de la ciolan, e dreptul lor (constitutional, daca vreti). Problema mea e: chiar nu mai exista oameni buni/mari in PSD, care sa-i dea pe astia care au dat-o cu mucii in fasole (pardon my french)? Chiar este Dragnea ZEUL lor suprem, si fara el nu mai exista viata? Bai nene... vezi ca e penal, ca isi da legi sa scape, vezi ca ignora strada, vezi ca ne baga in scandal (deja ameninta cu contra-manifestatii)... dati-l mai nene jos! Puneti altul mai de soi. Daca nu aveti, atunci chiar e nasol. And we are really f$@$%d!