Single post: Politica - tichie de margaritar
-
Admin
Eu cand spuneam mai devreme ca in ultimele zile ati devenit experti in legislativ... iata dovada (cu citate chiar). Man, vezi ca pana la articolul 110, sunt multe altele mai importante. Cum ar fi primul articol, punctul 3. Unde se garanteaza demnitatea omului, libertatatile si drepturile cetatenilor (inclusiv dreptul de a cere Guvernului sa plece). Sau articolul 2. Stii, o "porcarie" mica... denumita SUVERANITATE. La art. 2.1 se pomenste de Referendum, si nu degeaba (pt. ca oamenii il pot cere, presedintele il poate cere, and so on - stii tu, un Referndum prin care sa se ceara schimbarea Guvernului). La art. 2.2 Dragnea isi cam "exercita suveranitatea în nume propriu". El n-are nici-o functie in Guvern, dar e suveran peste Guvern! Si as putea sa iau muuulte articole la rand, ca sa ajung la 110... Pana acolo, ar trebui sa-si dea demisia de 100 de ori!
Si man, hai te rog nu-mi mai spune despre "dreptul de a guverna luat prin vot", mai ales ca tu nu votezi (sau cel putin asa ai spus de cateva ori). Hai sa lasam partea asta de discutie celor care chiar isi exprima votul (chiar daca sunt nevoiti sa aleaga raul cel mai mic).
Da, intr-un stat democratic, ori de cate ori ai nostrii conducatori calca in strachini, avem dreptul de a face proteste si a le cere sa plece. Si zilnic, daca ei chiar sunt capabili sa rateze zilnic - eu chiar devenisem extrem de pesimist pentru ca in ultima vreme nu am mai vazut oamenii sa iasa in strada, decat atunci cand erau condusi de cine stie ce sindicat... impinsi (pardon, manati ar fi mai corect spus) de la spate. Acum e ceva special. Cine nu intelege asta si il plictiseste multimea din strada (am auzit vreo 2-3 pe Facebook care erau foarte stressati de faptul ca nu mai pot sa mearga la barurile de la Universitate), treaba lui...
Si nu man, nu ma intereseaza sa-i pun asa cum zici tu pe "ai mei" (nici nu stiu care sunt acei "ai mei"). Ma intereseaza sa fie pusi altii mai buni si care sa nu scuipe pe mine de sus. Daca citeai mai atent, am spus ca pot fi chiar si de la PSD, pentru ca si acolo sunt oameni seriosi. Nu penali, nu baroni, nu smecherasi de partid... Dar nu, pot sa garantez ca mai repede starnesc niste lupte de strada decat sa dea vreun pas inapoi. Ca si tine, probabil si ei impart totul intre "ai lor" si "ai nostrii"...
La "ati devenit" m-am referit la toti cei care in ultima vreme condamnati faptul ca s-au trezit romanii... Eu ma bucur, so frack it! Si sper sa nu fie temporar!