la tot ce ai facut tu referire se leaga de faptul ca poti sa protestezi. e ok! intrebarea mea era alta: unde SCRIE ca trebuie sa fie X persoane in strada/net/etc care pot demite un Guvern? ca poti sa iesi din casa si sa strigi in gura mare ce vrei tu asta clar poti sa faci dar ce schimbi?

Si man, hai te rog nu-mi mai spune despre "dreptul de a guverna luat prin vot", mai ales ca tu nu votezi (sau cel putin asa ai spus de cateva ori). Hai sa lasam partea asta de discutie celor care chiar isi exprima votul (chiar daca sunt nevoiti sa aleaga raul cel mai mic).
scuze dar am avut impresia ca incurajezi democratia, dreptul la exprimare. chiar dupa acest exercitiu al democratiei si infratirii, tot in Romania am crezut ca am terminat cu divizarea asta "eu am votat si pot sa vorbesc" / "tu nu ai votat so STFU" sau poate nu asta s-a strigat in piata? poate nu am fost atent.
este o placere probabil nationala de a "pune oamenii la punct". no problem dar mai ureaza si alte alegeri si nu o zic ca pe o amenintare ci ca pe o realitate.

cine ce condamna? reciteste ce am scris si arata-mi unde "condamn" eu ceva. e iar acel sentiment de "a da la cap" probabil. cum si lui Leni i-am spus ca apreciez dezbaterile si nu finger pointing. daca s-a trezit simtul patriotic in voi e foarte bine, nu cred ca promovezi miscarile din ultima vreme pt mine sau pt altul ci pt tine si cei apropiati tie.

fiecare face ce vrea si cum vrea. daca faci asta pt mine pot spune ca apreciez dar nu e cazul, pot sa am grija singur de mine!