Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One X
-
Member
Nu iesi nici cu consola ieftin daca nu ai un TV bun, pe mine m-a costat 1000 de euro TV-ul, un LG 49UH8507(4k,HDR,3D) + 400 euro PS4 Pro. Nu pun Xbox One S pentru ca am luat-o mai mult pentru filme. Initial am vrut sa iau un media player ZIDOO X9S dar am zis ca ies mai bine cu un Xbox pentru ca stie sa redea discuri 4k si ma mai si joc pe ea. Pe laptop am dat 1000 de euro cu tot cu SSD si Windows 10.
Anul viitor ma gandesc sa imi iau un desktop desi ar fi o solutie sa imi schimb Xbox One S-ul cu un Scorpio. Pe PC o sa dau mai mult ca sigur 1000 de euro. Nu stiu ce naiba le-au facut astia la jocuri dar Gears of War are 85 de GB, e imens, daca mai instalez si Halo 5 ocup mai mult de jumate din spatiu doar cu doua jocuri. Pe PC si si PS4 cele mai mari au 40-50GB.