Am cumparat azi si am incercat sa ma uit la The Great Wall ... imposibilmai incerc odata in weekend
foarte plictisitor (am adormit dupa 20-30 min)
Am revazut recent seria Harry Potter - foarte tare, uitasem foarte multe detalii. (a durat cam 10 zile pentru ca am facut si pauza sau am alternat cu altceva, incerc sa limitez 1 film/3 ep de serial pe zi)
Am vazut Sambata - Guardians of the Galaxy vol 2 .- un pic mai slab ca primul insa tot misto, dialogul e punctul forte, din pacate povestea a fost slabuta, speram sa il revad pe Thanos si sa se lege un pic ceva cu Infinity gauntlet cu the Collector si automat cu Avengersoricum un film foarte placut, de vazut la cinema.
Duminica a fost ziua mea de filme vechi "pe video" - am vazut Die Hard (recent achizitionat in pachet trilogy)
Abea astept weekend-ul sa pun Die Hard 2 (preferatul meu din serie) si m-am apucat sa colectionez seria completa animatii Disney pe VHS (deh la 50 centi bucata e pomana curata) deci trebuie sa ma apuc sa le revad.
Filme pe care imi doresc sa le vad: Ghost in the Shell, Logan (aparute) si Wonder Woman (luna viitoare)