Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One X
-
14-11-2017 11:29 #1076 SP
Senior Member

Originally Posted by
dtancu
Damn, am încercat din nou Halo 5, cu patchul pt X. Incredibil ce a făcut MS aici...e 4K in 60 FPS, pur și simplu incredibil ca diferența . Se vede superb, texturi in 4K, zici ca ți-ai pus ochelari [emoji4]
Cel mai uimitor e ca deși nu e HDR, cel puțin pe OLED-ul meu nu văd mare diferența, zici ca e. Sigur, nu te orbesc zonele iluminate dar nici departe nu e.
Iar diferența pe care o face 60 FPS e majora, doar când poți sa compari cu 30 FPS realizezi.
Sper ca in afara de MS, care a făcut o treaba incredibila la toate exclusives (GoW 4, Halo 5, Forza 7), sa vedem și third-party la același nivel.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi-a ajuns si mie consola intr-un final(gamerland, Scorpio edition). Am lasat-o peste noapte sa isi faca toate updateurile si dimineata am incercat Halo 5 cateva minute. Sustin cu tarie ce zice dtancu mai sus, pur si simplu am ramas cu gura cascata. Upgradeul este masiv, iar jocul concureaza dpdv al prezentarii cu orice s-a lansat anul acesta de exemplu. Superb!!
Diseara vreau sa incerc mai multe jocuri, revin cu pareri.