Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Jocuri cu preturi bune
-
15-11-2017 13:22 #8383 SP
Senior Member
Mari nesimțiți ăștia de la Altex. Comanda plasată pe 11 Noiembrie, plătită cu cardul imediat și au stat 5 zile să ajungă la concluzia ca din 9 jocuri doar 4 mi le vor trimite. Nici o scuză, nici un telefon să dreagă busuiocul, nimic... M-au lăsat cu ochii în soare cu ce mă interesa mai mult: Dead Rising 2, Project Cars 2 CE, Pillars of Eternity Complete Ed, White Day si FF zodiac age...
Sper să am timp să contactez OPCul. Știe cineva care e procedura?
Nu e problema mea că au ei vreun sistem de stoc management prafff. În era digitală este de neacceptat. S-au înghesuit înaintea emagului cu ofertele dar ei nu pot onora comenzile.
Mai bine, more money pt alții care pot.
Cer scuze dc am postat unde nu trebuia, dar să-mi spuneți unde...
Poate avem pe forum băieți/fete care lucrează la Altex și dau feed-back-ul ăsta mai departe. Poate se și iau niște măsuri.
Fac pariu că trebuie să aștept și 30 de zile până îmi returnează ei banii în cont.
Cheers,
L. 
Sent from my A0001 using Tapatalk