Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Assassin's Creed Odyssey
-
Senior Member
Posibil, poate unora le place, depinde de gusturi. Pentru mine personal, seria s-a terminat undeva la AC Black Flag. As fi vrut sa mai joc si altceva dupa, dar parca nu am mai avut asa tragere ca la jocurile initiale. Le-am urmarit totusi si pe celelalte asa mai de pe margine. Odyssey insa, imi pare primul joc din serie peste care as vrea sa sar, desi imi place locatia/era in care se desfasoara actiunea. Sa vedem daca imi voi schimba parerea in timp despre el 
Mi-ar fi placut sa pastreze seria asta mai cu "picioarele pe pamant" si sa nu se arunce la combat fantasy.
PS: Scuzati greselile de mai sus. Oboseala, neatentia, vraistea din cap...
Obisnuiesc sa abuzez de butonul de edit la orele astea