It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Revin cu un alt pret foarte bun la emag la categoria resigilate. vandut chiar de ei, nu ca ar fii singurul.
p.s. de aici trag eu concluzia cum ca dansii au in programul de preturi optiunea de a trece pretul de vanzare dorit dupa care softul face pretul intreg automat creend astfel falsa impresie de un discount substantial.
si sa nu fiu in afara thread-lui DA este corect ca in cazul schimbarii unui produs aflat in garantie fie el identic ( daca se mai produce sau mai este pe stoc ) sau altul cel putin identic ca performante si ca pret chiar daca acesta in acel moment este mai mare ( daca pretul este mai mare la cel nou NU SE MAI PLATESTE NIMIC IN PLUS ,iar daca pretul este mai mic magazinul returneaza diferenta), produsul nou sa fie insotit de o noua garantie - acest lucru universal valabil la toate magazinele fie online sau fizice.
Eu am avut caz la mediagalaxy - si nu numai - cu o consola ps4 model vechi -bundle cu joc si extra controler la 1800 lei cu - care dupa un an jumate a murit subit. Dusa la garantie ( doar consola + cablu hdmi + cablu incarcare controler + controler ) - placa de baza arsa - am primit negatie si urmatoarele optiuni - sa primesc banii ( cei 1800 lei ) sau sa iau una din cele 2 console - slim sau pro - la cea slim care costa in acel moment 1500 lei sa mi se returneze 300 lei sau sa iau pro-ul care costa in acel moment 1700 lei si sa mi se returneze 100 lei . Am avut aceste optiuni deoarece MODELUL MEU CUMPARAT NU SE MAI PRODUCEA SI NU MAI ERA PE STOC . Bine-nteles am ales pro-ul impreuna cu 100 lei si noua garantie de 2 ani care decurgea din momentul achizitionarii noii console deoarece as fii putut lua toti banii dupa care in secunda 2 cumparam ps4 pro. logic nu?! asa am ramas cu extra controlerul si jocul din bundle.
Eu pot spune ca depinde si de momentul in care primesti negatia de schimbare a produsului - produsul sa nu mai fie pe stoc/ vanzare si sa prinzi si o promotie in acel moment, deoarece am o vasta experienta cu toate magazinele altex/mediagalaxy, flanco, emag, etc care au fost rezolvate in magazin sau cu ajutorul OPC-ului ( nu ezitati sa apelati daca considerati ca va sunt incalcate drepturile ) in cazul in care au dorit sa nu ofere o noua garantie, de schimbare produs cu altul cu cel putin aceleasi perfomante dar poate mai scump, daca au vandut - a se citii a lua banii pe produs- si apoi sa nu livreze produsul , etc.