Foarte bina ca zici ca gandesti, dar nu știu daca tu gandesti doar selectiv sau in general, adica subiectiv sau obiectiv. Confiscarea averii pentru ca a angajat 2 pitipoance nu cred ca se poate niciunde pe planeta asta.

Pe de alta parte, sunt de acord cu confiscarea averilor nejustificate pentru toata lumea, inclusiv iohanis, orban, ciolos etc. Tu, se pare, ca gandesti teleghidat sau manipulat de altii sau esti rauvoitor.

---------- Post added 28-05-2019 at 10:18 ----------

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Nu prea ma bag eu in discutii despre politica pentru ca nu-mi place sa ma contrazic/cert cu alti oameni care au alte "crezuri", dar de ce ti se pare o chestie demna de evul mediu sa i se confiste averea?
Adica trecand peste faptul ca se pare ca-l idolarizezi pe om.

In tarile civilizate asa se face (stiu, rromania nu e tara civilizata, tocmai pentru ca trandafirii s-au asigurat de acest lucru) iar aia sunt mult in viitor fata de noi.

+ de asta, as fi ffff curios de unde a avut el bani de apartamentu ala filmat ieri (in zona aia se vand apartamente cu 4 camere la 400.000 euro) sau de masina aia cu care si-a batut soferul lui joc de echipele de televiziune in trafic. Nu mai zic de cele pe care nu le stim.

Din salariu de bugetar? Din salariu de deputat? O avea vreun credit?

Ar trebui luat la puricat fiecare ban facut si fiecare ban cheltuit. Asa cum se poate face cu noi toti, muritorii, din rromania.
Iar ce nu se pupa fix pe fix, sa fie confiscat si adaugat la bugetul tarii.

LE: eu nu inteleg ce-i cu tratamentul asta preferential fata de gainaru asta. A venit politia la el acasa si au facut actele acolo impreuna, probabil la vreun pahar de scotch, desi restul muritorilor sunt luati direct la sectie pentru asta. O sa beneficieze de regim semi-deschis desi conform Administratia Nationala a Penitenciarelor:

De ce este el "exceptia" ?!?!
Tu te auzi ce spui? De ce nu spui cu aceeasi tarie si despre iohanis, orban sau ciolos etc.? Iohanis de unde are 7 case? Din banii de meditatii, nu? Hai ca imi vine sa rad