Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
28-05-2019 10:30 #2180 SP
Why so serious ?

Originally Posted by
PS4&PS3
Foarte bina ca zici ca gandesti, dar nu știu daca tu gandesti doar selectiv sau in general, adica subiectiv sau obiectiv. Confiscarea averii pentru ca a angajat 2 pitipoance nu cred ca se poate niciunde pe planeta asta.
Pe de alta parte, sunt de acord cu confiscarea averilor nejustificate pentru toata lumea, inclusiv iohanis, orban, ciolos etc. Tu, se pare, ca gandesti teleghidat sau manipulat de altii sau esti rauvoitor.
---------- Post added 28-05-2019 at 10:18 ----------
Tu te auzi ce spui? De ce nu spui cu aceeasi tarie si despre iohanis, orban sau ciolos etc.? Iohanis de unde are 7 case? Din banii de meditatii, nu? Hai ca imi vine sa rad

Spun cu aceiasi tarie pentru TOATA LUMEA. Fie ca e vorba de Iohanis, Ciolos, Dragnea, vecinu de palier sau unu random din trafic care trece pe langa mine in Ferarri.
Esti destul de penibil, sa stii, cu afirmatiile astea comuniste.
Iar sarbatoarea cu sampania nu e doar pt ca s-a dus unu la puscarie. E pura satisfactie de genu "arzi nenorocitule!".
Cum se intampla de regula de-a lungul istoriei (si in filme) cu diversi dictatori care afiseaza o aroganta maxima si dispret.
Cu ocazia asta s-au oprit niste legi care erau absolut oribile si pe care nu cred ca mai au acum cum sa le adopte, legi pentru care UE a zis ca activeaza clauza nr 7 (sau whatever), ca sa ne scoata din UE din cauza cretinului astuia.
De cand cu el, tot partidul lui de ***** si oamenii cu care s-a inconjurat, au tras in aceiasi directie - sa-l scape pe nenorocitu asta de puscarie, orice se intampla cu oamenii din tara asta, cu poporul pentru care ei sunt, teoretic acolo si care, teoretic, i-au votat.
Oricum nu conteaza prea mult faptul ca este in puscarie, pentru ca o sa stea in lux acolo si o sa iasa dupa 1 an jumate. Important este ca a fost decapitat si dpdv istoric asta va conta. Faptul ca va ajunge la groapa de gunoi a istoriei si sa nu renasca peste 2 ani, cum au facut altii.
Ideea e ca in ultimii 2 ani s-au intamplat atat de multe cretinatati si batai de joc, chestii comuniste si dictatoriale, incat e greu de apreciat ca acum (speram) se vor opri.
Si tot ce sper eu si probabil toti oamenii care au sarbatorit cu sampanie acasa sau in piata victoriei, este ca lucrurile sa se desfasoare in normalitate de acum incolo, adica intr-o marja de cat de cat civilizatie, fara o societate rupta in 2.
Sustine in continuare pe cine vrei tu, inclusiv PSD-u. Chiar nu-mi pasa. Pace tie!