In primul rand, vorbeste respectuos, poti spune "taica-tau" sau "tatal tau", in niciun caz "tac tu", ca nu am mancat din aceiasi farfurie... Am fost crescut cu bun simt, si am fost invatat sa arat si sa vorbesc cu respect cu oricine, indiferent de varsta. Dar se pare ca unii nu au cei 7 ani de acasa...
Da, mama are 700 lei pensie pentru problema cu genunchiul, si cand va iesi la pensie la varsta legala, va avea o pensie mai mica de 700 lei...
Cand am scris despre pensii, m-am referit la "marirea" de pensii de care zici tu, ca PSD-ul a marit punctul de pensie...
Sa mai zic si de faptul ca daca PSD-ul mai ramane la guvernare, vor nationaliza si pensia privata obligatorie, dupa plecarea celor 7 administratori?

In al doilea rand, degeaba spui tu ca cu PSD este mult mai bine, atat timp cat nu a facut nimic pentru infrastructura tarii. Lasand la o parte salariile si pensiile (sa nu vorbim de pensiile speciale sau de transportul cu elicopterul SMURD pentru o simpla diaree), avem autostrazi noi? NU. Avem mai mult export decat import (la legume, fructe, carne)? NU. Avem un sistem de sanatate pus bine la punct? NU. Spitale de stat moderne? NU. (Bolnav sa nu fi in Romania, ca iesi cu picioarele inainte din spital...). Avem scoli de stat moderne sau macar reconsolidate, astfel sa nu cada tavanul peste elevi? NU. Avem asfaltare buna, din care nu se formeaza cratere dupa fiecare ploaie, iarna? NU. Ai uitat cumva cand se asfalteaza pe ploaie torentiala? (s-a intamplat si de curand, inainte de europarlamentare)
Decat cu Dragnea, cu Dancila (care nu stie sa lege 2 cuvinte in limba romana, sa nu zic de o limba straina - Vezi Donald Tusk, care a avut bunul simt, dar si respectul fata de noi, cand a vorbit limba noastra materna), cu Melescanu (care si-a batut joc de romanii de peste hotare la sectiile de votare) .etc., mai bine cu altii. Daca nici cu altii nu va fi bine, ii vom da jos, tot prin vot...

Nici nu vreau sa aud si nici sa vad ca Firea si Tariceanu vor fi 2 candidati pentru Presedentie...

PS: Azi dimineata l-am salutat pe Dragnea .