Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
29-05-2019 11:49 #2258 SP
Junior Member
Hai ca vad ca iti place sa ne faci habarnisti si mincinosi dar nici macar un search corect pe google nu poti sa dai vad. Nu e problema o fac eu pentru tine, poftim ia cu paine, zahar si ulei:
...documentul stabilește că, începând cu 1 septembrie 2019, pensia minimă garantată se va majora cu 10% și va ajunge la valoarea de 704 lei
...Asta înseamnă că abia în ultimele patru luni ale anulu pensionarii vor lua mai mulți bani...
Vezi ce scrie mai sus cu italic, ei in simplified romanian asta inseamna ca mai sunt cam 3 luni pana intra in vigoare si nu stiu cum dar tare imi e ca iar se va da o ordonanta care va amana/abroga punerea in aplicare din varii motive (nu avem bani boss).
Pentru ca da, poti sa dai o ordonanta care sa abroge o alta ordonanta sau sa prelungeasca termenul de aplicare al celei dintai.
---------- Post added 29-05-2019 at 10:51 ----------

Originally Posted by
Espiritus
Nu inteleg de ce va tot contraziceti cu postacul. Indiferent cat de agresiv e el aici pe forum, partidul lui tot mort va ramane. La urmatoarele alegei clar castiga USR sau PNL, iar la locale tara va fi impartita intre PNL si USR. PSD va deveni la fel de irelevant ca ALDE in curand. Ah, si daca tot am adus vorba, ia uitati cine urmeaza la parnaie:
https://www.g4media.ro/breaking-comi...tariceanu.html
USR si PNL vor da de pamant cu partidul asta de analfabeti atat de rau incat nu va avea cine sa ii stranga de pe jos. Poate de asta e asa frustrat baiatul asta, ca e si el constient ca s-a terminat cu parazitii din functii publice si cu nepotismele.
Am mult timp liber si imi place sa vad cum zburda ca inorogul pe campii cu argumente de astea reciclate de la ultimul congres al PCR.