Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
19-11-2019 11:09 #2446 SP
Member
Dude,tu parca esti picat de pe luna,jur ca nu te mai inteleg...spui ca esti apolitic,dar psd in sus,psd in jos.S-au marit salariile si pensiile,pentru ca e tipic lor,pesedeilor,sa arunce o bucatica si plebei,pentru ca unii romani sunt invatati doar sa capete,fara a pune osul.Crezi ca au scos maririle astea din buzunarul lor,sau datorita "marelui salt economic'' de care matale aminteai anterior?Nu,taticule,banii astia au fost imprumutati,iar mai tarziu tot noi,''fraierii'', vom scoate din punga noastra sume mai mare pentru taxe ,impozite,implicit preturi ridicate,ca sa amortizam imprumuturile.Si da-mi voie sa-ti spun ca si eu am fost bugetar,si crede-ma a fost cea mai proasta alegere a mea,desi iubeam ceea ce faceam,m-am lovit de toti ordinarii si oamenii de joasa speta,fiind dat la parte,doar pe considerentul ca nu aveam "limba lunga si patrunzatoare''.Asta e tabloul de ansamblu,cel putin din perspectiva mea.Se poate sa ma insel,dar situatia din tara ,cu siguranta nu e roz pentru cei ce muncesc si sunt corecti,PSD e simbolul trandaviei,al nerusinarii si arogantei,al lucrului facut de mantuiala,aparatorul prostilor,hotilor si oportunistilor(ca veni vorba de tine).Te mai intreb si eu o chestie: ai copii?Daca e afirmativ,de ce vrei sa le faci rau?