Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
20-11-2019 07:17 #2465 SP
Banned

Originally Posted by
eagle-eye
Am fost de 2 ori anul asta, nu mi-a dat nimeni pe cocoasa. Oricum, din tot ce am zis tu mi-ai dat parry doar la aia cu jandarmii, deci e clar.
Eu doar ti-am exemplificat o situatie. Nu interpreta dupa ureche. In toate tarile civilizate, vezi si UK, ti-o iei pe cocoasa de la jandarmi daca perturbi linistea publica.
---------- Post added 20-11-2019 at 06:24 ----------

Originally Posted by
eagle-eye
Atasez parerea unui cadru didactic care se lupta cu tentaculele coruptiei care incearca sa patrunda in cadrele scolare de cand a devenit director la CN Gheorghe Sincai, o femeie de exceptie. La asta se reduce votul.
Cine incearca sa patrunda in cadrele scolare? Coruptia sau doamna director? Nu cumva e dna director care a fost in conflict cu primarul sectorului 4? De ce sa o credem numai pe dna director? Ea este imaculata? Cand a vazut ca nu ii mai merg ciordelile, a demisionat din functia de director.
Primarul sectorului 4 îi răspunde directoarei de la Șincai: Vrea să cheltuie banii după bunul plac. Să respecte legea și să lase orgoliile | SparkNews.ro
Si tu pui botul ca fraierul, ca a scris dna director pe facebook cu lacrimi de crocodil.
---------- Post added 20-11-2019 at 06:54 ----------

Originally Posted by
Ultranativ
Totusi, cum se calculeaza aria cercului ?
Si Iohanis a fost intrebat aseara cat e aria cercului, refuzand sa spuna. Nici el nu stia.
---------- Post added 20-11-2019 at 07:15 ----------
https://www.antena3.ro/actualitate/d...cu-546707.html
Un astfel de om din start nu merita votat.
---------- Post added 20-11-2019 at 07:29 ----------
Iohanis aseara:
”A rămas cineva nemicrofonat”?