Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
Si pnl a fost ani buni la guvernare, asta omite lumea. Si ei au aratat atunci superincompetenta, mai ales in perioada 96-2000, dar ce sa faci daca lumea are memorie scurta?
PSD (si interpusii sai) a guvernat mai bine de 23 de ani din 30, de la Revolutie incoace. In toti anii astia, in loc sa o luam spre Europa, ne-am indreptat mai mult spre rusi. Pana si bulgarii au construit mai multe autostrazi si spitale (de fapt, orice e mai mult decat nimic). La noi s-a vandut tot ce se putea vinde (inclusiv padurea), si singurii care o duc foarte bine sunt cei care au apucat un loc la ciolan. Sau apropiatii celor care au apucat loc la ciolan.

O tot dai cu cat a crescut nivelul de trai cu PSD-ul. Eu nu stiu in ce lume traiesti tu, sau ce job ai, dar daca te uiti pe toate statisticile serioase (nu cele mincionoase de la PSD), in fiecare an mai coboram un nivel. E suficient sa vezi ca avem leul la minim istoric, ca avem cea mai mare datorie din ultimii 30 de ani, ca sa realizezi cat de jos am cazut. Cauta indicele de calitate a vietii (ISP), si o sa vezi ca tocmai am cazut pe ultimul loc din Europa (exemplu).

Dar nici nu e nevoie de astfel de indicatori ca sa vezi ca nu sunt autostrazi, ca pesedistii prefera sa bage cu sutele de milioane in biserici (de unde vin voturi), in pomeni electorale (plimbari gratuite prin Grecia, pe la manastiri & Co), in reclame la TV... asta in timp ce oamenii din capitala tarii mor de frig in case, pentru ca nimeni nu a facut nimic in ultimii ani.

Numai unul care nu a ajuns niciodata (fara pile) printr-un spital din Romania, poate sa laude ce a facut PSD-ul. Pentru ca odata ajuns in spitalele de la noi, vezi adevarata mizerie, vezi ce inseamna spaga si sistemul corupt, vezi ca nici in atatia ani dupa Colectiv noi nu avem un adevarat spital de arsi. Vezi ca acele 7 spitale regionale promise de PSD la alegerile trecute, NU EXISTA. Ba mai rau, vezi cum o reprezentanta a PSD-ului ajunge sa se lupte cu unii care chiar incearca sa faca ceva, cu bani din donatii (Spitalul Inimii). Moment in care afli si tu cum PSD-ul achizitioneaza (din nou) vase de toaleta cu 2858 de lei bucata (fata de pretul normal de 272 de lei), vezi cum se baga sute de milioane in reclama la TV prin care suntem "indobitociti sa credem ca fac bine ce fac" (cred ca suntem singura tara din lume unde primariile isi fac reclama, culmea, pe banii nostri)...

Si as putea sa dau exemple pana maine, dar mi-e ca orice as spune nu ar avea rost. As vrea doar atat... cel care lauda atata ce a facut PSD-ul, sa se puna in pielea colegului nostru Bogdan Istrate (istrategie), sau a parintilor sai, ca poate asa intelege cum e cu sansele pe care le ai de a trai in minciuna de la noi.

P.S. Aproximativ 98% din fostii mei colegi (de generala, liceu, facultate) au plecat din tara. Pana si partenerul meu a renuntat. rodarkone a plecat (ca multi altii de-aici). Chiar si sid (programatorul care ne ajuta cu problemele pe CG). Definitiv. De prea mult "bine" facut de pesedisti. Asa ca, daca puteti sa o faceti, nu faceti ca mine greseala de a #rezista, ci plecati cat inca mai puteti. Dar intai de toate, mergeti maine la vot... macar sa demonstram ca inca nu ne-am tampit de tot. Macar sa ne dovedim noua insine ca inca putem discerne intre prostie, minciune si un ficus. Ficusul macar nu face rau. Prostia si minciuna, da!