Single post: Politica - tichie de margaritar
-
13-03-2020 12:40 #1025 SP
Member
Politica - tichie de margaritar
Referitor la independenta. Degeaba gandesti independent din momentul in care tara asta nu ne mai apartine.
Si orice mi-ati spune voi, tara asta nu mai este a romanilor. Suntem datori vanduti. A fost un proces indelungat si bine pus la punct. Nu mai producem nimic - industria, agricultura sunt la pamant. Nu suntem in stare sa ne sustinem singuri si suntem dependenti de cei de afara. De aceea suntem si datori vanduti.
Pe ala l-au impuscat si multi ati sarit in sus de fericire. Nu tinem minte/nu se aduce in discutie decat cozile din anii 80. Faptul ca ala, a construit o tara si ne-a facut cu adevarat independenti, nu intereseaza pe nimeni.
Este bine acum cand astia, au distrus tot urmand cu strictete indicatiile de afara fiind multumiti cu partea “leului”. Ce conteaza prostimea, da-i dracu’...
Tragicomic este ca an de an isi bat joc de noi si noi ne uitam in gura lor, ba mai mult, am ajuns sa ne dam in cap din cauza lor.
Ce sa mai spun...
ROMANIA TREZESTE-TE? Mira-m-as. Inca sunt multi care cred in “Memorialul durerii” si in faptul ca in 89 a fost o revolutie. Manipularea functioneaza de minune cand ai un popor majoritar slab pregatit, incapabil de a gandi singur. Asadar, mai corect ar fi, R.I.P ROMANIA.
Sent from my iPhone using Tapatalk