Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
13-03-2020 16:21 #3928 SP
Member

Originally Posted by
Xander Ro
Salut Altex-Media Galaxy,
Spune-mi te rog daca veti avea in stoc 'Ori and the Will of the Wisps' editia in cutie, nu digital. Momentan nu apare pe site.
Multumesc!
Salut! In clipa de fata nu am primit vreo veste de la Microsoft cu privire la varianta retail pentru Ori and the Will of the Wisps.

Originally Posted by
Devergo
Salut,
Persona 5 Regal aduceti?
Multam!
Salut! Aducem.

Originally Posted by
LucKos
Ghost of Tsushima Collectors Ed. aduceți?
Salut! Am primit de curand cateva informatii cu privire la acest titlu, inclusiv Collector's Edition, dar nu avem o alocare astfel incat sa putem lista si produsul.

Originally Posted by
Trane
Salutare, nu trebuia sa apara azi Watch Dogs legion? Vad ca e la precomanda si ca apare in 31.12.2020. Ce se intampla? A fost amanat? Nu am gasit nimic in legatura cu asta. Multumesc!
Salut! Watch Dogs Legion s-a amanat pana la o data ulterioara care va fi anuntata de producator. Ar trebui sa ai pe email o notificare in caz ca ai facut precomanda la noi.