Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
20-03-2020 23:39 #2791 SP
Senior Member

Originally Posted by
eagle-eye
Si eu mi-am facut provizii, mi-am luat un joc pe Steam si 2 pungi de chipsuri.
Terminati drq cu prostiile astea. Spalati-va pe maini si sunteti ok.
Serios acum, isteria asta e o dementa totala care nu-si are rostul. Toti nebunii au dat navala [...] Toti expertii lu peste prajit si toata mass-media ordinara fac din tantar armsar si instiga la panica aiurea. Stai sa vezi cand or anunta primii bolnavi sau primul batran de 85 de ani mort cum o sa sara toata lumea. Macar de s-ar elibera la metrou sa prind loc mai des dimineata. In rest, lumea nu mai gandeste. Azi mi-a zis un coleg ca merge sa-si ia zeci de litri de apa, sa aiba IN CAZ CA. I-am zis sa-si ia naibii o cana cu filtru ca iese mai ieftin, e mai usor de carat si cu 4 filtre ai apa 8 luni
Mai ai chipsuri? Daca vrei iti mai trimit eu, ca fac parte din nebunii aia care au dat navala la cumparaturi.
In Italia au ajuns sa moara 620 de oameni pe zi, din cauza a ceea ce unii inteligenti numeau "doar o gripa". Unde mai punem ca numarul total al deceselor din Italia l-a depasit pe cel din China, un lucru bizar, mai ales daca ne raportam la populatiile celor doua tari.
Cat despre situatia din Romania, nu trebuie sa ne lasam pacaliti de numarul relativ mic de persoane bolnave. Numarul ala este rezultatul faptului ca la noi in tara se testeaza foarte putin. Imi e sincer teama de perioada care urmeaza.