Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
21-03-2020 01:01 #2794 SP
Vires Intus

Originally Posted by
raduadelin
Mai ai chipsuri? Daca vrei iti mai trimit eu, ca fac parte din nebunii aia care au dat navala la cumparaturi.
In Italia au ajuns sa moara 620 de oameni pe zi, din cauza a ceea ce unii inteligenti numeau "doar o gripa". Unde mai punem ca numarul total al deceselor din Italia l-a depasit pe cel din China, un lucru bizar, mai ales daca ne raportam la populatiile celor doua tari.
Cat despre situatia din Romania, nu trebuie sa ne lasam pacaliti de numarul relativ mic de persoane bolnave. Numarul ala este rezultatul faptului ca la noi in tara se testeaza foarte putin. Imi e sincer teama de perioada care urmeaza.
Si uite unde s-a ajuns, toti handicapatii cumparand trei tone de spirt, bisnita cu masti, dosare penale, etc. Pentru ca s-a exagerat cu stiri false si alte tampenii de genu ca se inchide orasul, asa ca a dat panica in toti si au sarit ca dementii. Stau in casa cateva saptamani, work from home, mi-am luat strictul necesar, and I'm perfectly fine, atat timp cat respecti reguli de baza si nu esti cretin te ajuti si pe tine si pe restul. In momentul in care alergi ca o gaina fara cap si arunci toate congelatele in portbagaj la tine fara sa te gandesti si la ala de dupa tine, ai bulit tot.