Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Foarte dubioase diferentele.
Adica RAM mai putin dar si viteza viteza de la RAM este mult mai mica.
Iar astea nu prea au legatura cu rezolutia jocului.

Cel mai probabil ca si jocurile vor fi ajustate diferit la setarile grafice si alte setari, draw distance etc. Dar asta o sa vedem ulterior in analiza DF and co.
pai pretul mai mic trebuie sa se justifice prin ceva, nu?

Also, pt aia care se plang de storage:
- xbox a confirmat ca va folosi SSD doar pt jocurile optimizate/create pt asa ceva, restul vor merge bine mersi pe hdd usb 3.0
- ssd-ul ala intern e ok pt inceput, un hdd extern e vreo 40-50 euro/1 Tb sau ce vechituri de stickuri mai aveti prin casa
- ssd-ul extern ala de 220euro e expensive as shiet dar asta e, pana mea pana si ps5 va folosi tot un ssd pcie 4.0 doar ca nu va fi marketat "pt playstation" ci vei putea folosi si unul generic, care tot 200 euro va costa

---------- Post added 09-09-2020 at 17:47 ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
XSX FTW, asta e clar! E racheta fata de S. Diferenta de pret dintre ele, pentru un gamer mai serios, nu justifica sa cobori la S.
Acum, unde dau comanda?
emag & altex. oricum nu vor veni de pe canale oficiale ci tot de pe la Microsoft Polonia.
nici eu nu inteleg de ce mi-as lua Series S (findca am deja X), in plus consola o iau pt 4-5 ani, asa ca 200 euro extra nu e capat de lume, sunt telefoane mai scumpe pe piata si tot se vand in draci...craci...laci ))