Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
Eu sunt dezamagit si de Sony si de Microsoft.
A fost un hype urias, si in final un mare fas.

La ce preturi vor astia pentru jocuri, si unde mai pui ca aproape totul va veni si pe PC, mai bine faci un efort si iti iei un Ryzen 7 cu un RTX3070 si stai linistit.

Pe PC vor fi mereu jocuri fie la preturi derizorii, fie gratis (Epic Store si nu numai). Ai atatea servicii si digital stores incat iesi infinit mai bine.
Sa nu mai zic ca daca esti roman, te descurci.
Spre exemplu, angajatii Ubisoft au conturi Uplay gratis, cu toate jocurile Ubisoft. Spre norocul meu, am facut rost de un cont din asta.
Unii dintre voi uita un singur si simplu aspect, cand tot aduc in discutie treaba asta cu PC-urile, si anume ca inca mai sunt unii dintre noi care sunt CONSOLISTI, si pe care nu ii intereseaza PC-urile! Am spus-o de nu stiu cate ori de-a lungul anilor si o sa o repet la infinit: senzatia pe care o am atunci cand stau pe canapea/pat, cu controller-ul in mana, in fata TV-ului, nu se compara cu a sta tintuit intr-un scaun, la un birou, in fata PC-ului... Poate am ramas eu mai old school insa asta gandesc si acum, dupa atata amar de ani in fata consolelor.