Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
Vad ca continui sa te porti ca un troll nesimtit, desi ti-am spus ca am fost de 10 ori la psiholog in ultimii 2 ani si ca nu sunt internabil.

Uite cum facem : eu iti dau termen de 24 de ore sa postezi o poza cu diploma ta de studii in psihologie, asta daca ai urmat studii in psihologie. Nu conteaza ca ai absolvit o facultate de stat, sau la privat la Spiru, conteaza sa fie o diploma de psihologie. Cartile de psihologie citite nu se pun. Doar diploma, eventual si carnetul de student . Poti sa-ti blurezi numele, datele de contact, adresa...........pui doar diploma de studii in care sa scrie ce facultate ai urmat si promotia si ceva care sa dovedeasca ca e poza facuta de tine si ca diploma iti apartine, precum o foaie cu diagnosticul privind sanatatea mea psihica cu numele meu scris pe ea.

Iti cer asa, sa vad daca ai vreo calificare in a diagnostica sanatatea psihica a oamenilor cu usurinta cu care o faci pe forum.
Nu de alta, dar sunt satul de romanii priceputi la medicina de ajung sa dea diagnostic si sfaturi de tratament pe internet sub protectia anonimatului , dar n-au deschis nici macar un ghid de prim ajutor in viata lor. Mi se pare chiar ILEGAL ca orice persoana sa dea diagnostice si sfaturi medicale fara calificare si autorizatie. Vad asta mai ales pe Softpedia si pe TPU unde trolli anonimi se dau experti medicali si multi pot sa puna botu' in a le urma sfaturile medicale (gresite) si sa o pateasca rau.

Daca o postezi si dovedesti ca iti apartine, ma las definitiv de forum. Ma duc si imi schimb psihologul daca tu chiar dovedesti ca ai calificare in psihologie si capacitatea de a diagnostica sanatatea psihica. O sa-i spun ca am primit diagnosticul de la tine de mare PSIHOLOG priceput si doctorand si o sa-i cer sa ma interneze.

Daca nu o faci (adica nu ai urmat studii si nu detii nicio diploma) vorbesc cu adminii sa ia o masura drastica in privinta ta. Nu pot sa trec asa usor peste jignirile pe care mi le-ai facut. Dupa cum stii, regulamentul forumului interzice insultele si atacurile la persoana.

---------- Post added 01-11-2020 at 01:22 ----------

In alte tari exista grad de libertate de exprimare mai mare decat la noi, dar si raspundere.
Pentru ce mi-ai zis te-as putea da in judecata, nu pentru calomnie sau insulta, ci pentru ceea ce am spus mai sus: fals intelectual si ca te dai expert intr-un domeniu sensibil care cere calificare.
Poti sa insulti cat vrei, dar cand vii cu sugestii din astea ce pot fi luate ca "sfaturi medicale", e cam serioasa treaba.

da chiar ....