Quote Originally Posted by MonkY View Post
Xander: sunt pe drumuri si nu pot sa stau sa scriu acum pe larg, dar pe scurt, e vorba de compresie a culorilor. Ca idee 4:4:4 e the best si mananca cea mai mare banda, 4:2:2 e worse iar 4:2:0 is the worst (teoretic 0:0:0 is the worst, dar nu ai cum sa nu afisezi nimic). De aceea si pentru a avea ca la monitor, trebuie Chroma 4:4:4, altfel pierzi din informatie ENORM. La video, seteaza fix cat poate TV-ul tau. Daca e panou 10bits, asa il pui. Chiar daca el stie sa proceseze chiar si 12 bits or above. Intotdeauna incercati sa setati 1:1 cu panoul, fara extra procesare. Nu doar ca ar trebui sa arate mai bine, dar ar trebui sa va mai reduca si un pic din lag.

dtancu: congrats man! A mea se lasa asteptata, cred ca o sa ajung sa iau de la eMag, Altex ceva... cand or aduce in stoc.
Multumesc frumos!

Ok, deci daca las acel YCC:4:2:2 OFF/debifat, la mine ce este by default 4:4:4?
La fidelity il las in 10 biti cum ii place lui, understood!

Back to the console, a rezumat excelent colegul mai sus, pot si eu in sfarsit sa accesez meniurile de Xbox fara senzatia aia de lag
Nu am avut timp sa ma joc deloc fiind la munca dar am lasat-o intr-un loop sa mearga de azi dimineata ca sa o aud -> Nu o aud (inca) si nu ma frige cand pun pana pe ea

Pentru mine testul suprem pentru moment va fi Black Ops Cold War, vreau sa vad acolo niste RTX si o voi lasa in loop 24 de ore intr-o misiune demanding sa vedem daca se incinge sau daca prinde glas...