Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
Back to the console, a rezumat excelent colegul mai sus, pot si eu in sfarsit sa accesez meniurile de Xbox fara senzatia aia de lag
Probabil e si de la faptul ca au lasat-o in 1080p, sa fie cat mai snappy. La urma urmei, in consola nu stam in meniuri. Sau cel putin eu nu.
Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
Nu am avut timp sa ma joc deloc fiind la munca dar am lasat-o intr-un loop sa mearga de azi dimineata ca sa o aud -> Nu o aud (inca) si nu ma frige cand pun pana pe ea

Pentru mine testul suprem pentru moment va fi Black Ops Cold War, vreau sa vad acolo niste RTX si o voi lasa in loop 24 de ore intr-o misiune demanding sa vedem daca se incinge sau daca prinde glas...
Nu am gasit pe nicaieri ce model de ventilator foloseste XSX-ul, dar la ce design industrial are, am impresia ca au pus un lock la voltaj pentru a limita turatia maxima (ca altfel ar zbura consola la cateva mii de RPM). Cu alte cuvinte, au setat o limita la 1000 RPM sau ceva de genul. Care ar trebui sa fie arhisuficienta, avand in vedere monstrul de radiator si cantitatea de metal din consola. Ce ar insemna asta? Well, asta inseamna ca mai repede face throttle CPU/GPU-ul decat sa creasca zgomotul prea tare. Dar asta e o treaba pe care o pot modifica in timp, in functie de ce jocuri super demanding vor veni (se poate modifica profilul fan-ului astfel incat la un anumit joc sa ii mai dea un push de x% daca e prea mare throttle-ul)...

Despre certurile de pe-aici, eu nici nu mai comentez. Am destule pe cap, nu pot sa stau sa ma contrez cu cineva care imi spune ca are jocuri exclusive gen Astro, Sackboy & Co. Prefer la orice ora sa joc un non-exclusive bun, gen GTA, Witcher, RDR, DMC, ME, RE2, FF, MK & Co. decat sa ajung sa ma laud ca am jucat Astro... sau sa ma bucur la 2-3 exclusive pe an. De aceea am si decis ca nu iau PS5 acum - il voi lua la anul, cand vor exista cel putin 5-10 exclusive care sa o faca sa merite (si desigur, cand va iesi o consola si controller care sa nu fie albe). In rest, XSX all the way. And PC. And tablet. And phone. And VR.. Timp sa fie, ca in rest, am ce juca!