Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
Felicitari emag ca a ajuns o consola de la voi la un prieten in Constanta care a comandat in valul 2 iar la mine in Bucuresti cu precomanda data in secunda 1 in septembrie nu ati updatat nici macar in cont nimic.

A si multumesc pentru mailul cu extra garantia, as dori sa va transmit politicos ca ma F in ea, pusesem mana pe telefon astazi si daca nu ma linistea sotia anulam precomanda si ceream banii inapoi dar multumesc cerului ca este macar ea intreaga la cap.

Oricum nu mai simt nici o bucurie si daca nu mai vine deloc precomanda nu mai simt nimic, whatever...
I know how you feel. EMag a stricat orice bucurie, orice așteptare de două luni s-a năruit...
Au încercat scuze penibile cu *** lor de campanie de BF. Cât de prosti ne crede ???
Noi am plătit un produs din 17.09 si tu vii să-mi zici ca ai livrari de la o campanie din 13.11 ?
Pe data de 18.09 eMag știa perfect cate comenzi trebuie sa onoreze pe 19.11 si avea timp sa se organizeze in 2 lini, la fel cum au știut sa ia banii înainte.
Ar merita sa ne batem si noi joc de resursele eMag, așa cum și-au bătut joc de noi, amăgindu-ne ca azi vom avea consola pt care am plătit acum 2 luni.
N-ar stica sa comandam produse f voluminoase (masini de spalat, TV mari, frigidere) din 2 in 2 ore si sa-i lăsăm sa le care apoi retur, refuz comanda...

Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk