Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
20-11-2020 11:56 #1380 SP
Junior Member

Originally Posted by
raducucosmin
Eu i-am prins la telefon dupa fix 1 ora si 3 minute de asteptare. Bineinteles ca in cele 5 minute ale apelului, le-am spus ca nu mi se pare normal ca daca la ora la care am plasat eu comanda produsul aparea In stoc si nu am fost informat inaintea platii pentru ce urmeaza sa platesc 2500 lei, sa nu imi primesc comanda efectuata si platita. Clar au fost deja asaltati de plangeri iar solutia lor este evident fie sa ramai in tombola fie sa primesti banii. Eu le-am propus sa gaseasca alta solutie din moment ce au incalcat sau nu s-au incadrat in cateva prevederi legale, respectiv art 11 din OUG 77/2009, art OG nr. 99/2000*si respectiv articolului 3 lit. b) din Ordonanța nr. 21/1992. Evident ca nu au ce sa raspunda astia din call center la asa ceva, si prin urmare am inregistrat si eu o plangere pe site-ul anpc, unde am inclus pe langa detalierea situatiei si screenshoturi de pe site-ul Altex, screenshoturi cu regulamentul, cu mailurile si comanda confirmata si cu sesizarea facuta in prealabil catre altex pe mail (inainte sa ii sun). E posibil sa nu iasa nimic din chestia asta, dar din ce ii stiu pe cei de la anpc, nu au retineri in a controla comercianti oricat de mari ar fi ei.
Poti posta si aici acele screenshot-uri? Poate mai sunt si altii care vor sa faca reclamatie, dar nu au facut ss