Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
07-12-2020 14:06 #3020 SP
Member

Originally Posted by
razvanrazy
Mai este si nu chiar asa. De fapt, daca nu votezi, inseamna ca-ti place situatia si nu ai niciun drept sa te plangi de asta. Daca te plangi, votezi, sperand ca vei schimba ceva. Daca in schimb te plangi dar nu votezi...e cam nasol.
Desigur, am respect mai mare pentru cei care au fost (voit) la vot si au votat cu PSD, decat pentru cei care nu au fost deloc.
Democratie sau nu, sunt de parere ca votul ar trebui sa fie obligatoriu, mai putin pentru detinuti. Dar asta este doar parerea mea, iar eu sunt mai ciudat
Also,
discutiile in contradictoriu de aici sunt ok, cat timp nu ne jignim intre noi, fiecare e liber sa-si spuna punctul de vedere. Iar unii chiar aveti unele pareri foarte pertinente

Perfect de acord cu tine numai ca totusi cei care au votat ii jignesc pe cei care nu au votat.
Fiecare e liber sa faca ce vrea din perspectiva mea si cred ca toata lumea care nu a iesit la vot isi asuma rezultatul alegeriilor pentru urmatorii 4 ani. Nu inteleg de ce automat se presupune ca o sa vedem pe strazi acum 70% din oameni care se vaicaresc? Nimeni nu se plange de nimic, o sa fie la fel ca si inainte