Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
Oamenii noi se ridica avand oameni vechi in spate.

Religia politica se schimba dupa cum bate vantul si dupa cum o dicteaza interesul.

Sunt atat de multe exemple, deja le fac la vedere si totusi, sunt persoane care nu vad asta.

@raducu, fapte din partea astora ca apar si ne mint de ne ia dracu’ in fiecare zi. Care sunt faptele alea? Concret. Te rog, nu ma lua cu cresterile salariale sau de pensii. Odata cu cresterile salariale/pensii, au crescut si toate preturile ceea ce, este fix 0.

Ba mai mult, daca ai fi atent, ai observa ca-ti dau cu o mana si-ti iau cu doua. Eu pe astia sa-i girez? Sa cred in cavaleri pe roibi albi? Imi pare rau, nu mai pot, am ajuns la o limita.

Repet, pentru mine, toti sunt o apa si-un pamant, indiferent ca-i pesedist, penelist, usr-ist.

Apropo de USR, cunosc personal oameni care sunt in conducere, oameni langa care am copilarit, nu vrei sa stii ce caractere au, nu vrei sa stii ce au facut. Si au tupeul sa apara pe sticla si sa spuna “NU HOTIEI”?! Ei?

Sent from my iPhone using Tapatalk
pensii? nu. nu cred ca a fost vreo crestere de pensii facuta fara scop electoral. ma refeream la situatii in care au mai fost initiativr legislative pozitive. insa prea putine. dar dupa cum am spus multe au fost cu motivatii gresite.

legat de USR: pare rau sa aud. nu e f surprinzator, insa pe de alta parte cred ca majoritatea oamenilor care erau interesati sa se inscrie in usr o faceau din buna credinta. cel putin cei pe care ii cunosc si au mers la usr nu s-au dus acolo pentru bani si folosuri ci ca sa ajute comunitatile din care faceau parte.