Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
07-12-2020 15:43 #3034 SP
Member
Ai grija cu strainatatea asta...
Strainatatea a pus tara asta pe butuci cu largul concurs al politrucilor care ne-au indatorat si au vandut tot. Asadar, din cauza “strainatatii”, Romania a ajuns doar o piata de desfacere, ne-au distrus industrie, agricultura samd. Tot cu largul concurs al celor care mint zi de zi cu nerusinare pe la TV.
L-ati vrut pe Dragnea la puscarie, el era raul absolut. A meritat si, din punctul meu de vedere, tot PSD-ul trebuie sa dispara. Cu toate astea, ce s-a schimbat in bine pentru norod? Simtiti ca o duceti mai bine? Nu e acelasi drac?
Un mic exemplu, de Mos Nicolae: 12 perechi de sosete, 12 ciocolatele, un detergent de spalat rufe, o pereche de pantaloni de trening, citrice in valoare de 5 RON = 400 RON intr-o “piata de desfacere a strainatatii”. Frumos, nu?
Imi permiteti sa zambesc, din nou?
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 07-12-2020 at 14:44 ----------

Originally Posted by
raducucosmin
pensii? nu. nu cred ca a fost vreo crestere de pensii facuta fara scop electoral. ma refeream la situatii in care au mai fost initiativr legislative pozitive. insa prea putine. dar dupa cum am spus multe au fost cu motivatii gresite.
legat de USR: pare rau sa aud. nu e f surprinzator, insa pe de alta parte cred ca majoritatea oamenilor care erau interesati sa se inscrie in usr o faceau din buna credinta. cel putin cei pe care ii cunosc si au mers la usr nu s-au dus acolo pentru bani si folosuri ci ca sa ajute comunitatile din care faceau parte.
Cei care se inscriu de buna credinta si nu neg! Sunt si aftel de oameni. NU AJUNG SA DECIDA, sunt doar folositi si atat. Indiferent de partid.
Sent from my iPhone using Tapatalk