@ Khan, Am sa fiu elegant si o sa las asta aici:

Pe bune acum, asta e buba? Jocul asta are alte probleme, ca e action rpg sau action adventure, asta cea mai mica problema intalnita.

Edit: tie chiar ti s-a pus pata pe jocul asta.

@Johnny, daca unii au avut refund, acum ce sa cred? ca daca nu ai avut tu nu va avea nimeni? am si precizat, unii au primit, altii nu. nu stiu criteriile.

Am pus ca poate unii vor incerca si vor primi refund.

Cat despre preordere asta e. De principiu e bine sa nu faci, nici chiar in primele zile sa nu cumperi. Astepti macar cateva zile sau chiar o saptamana sa vezi cum bate vantul si iei o decizie in cunostinta de cauza. In cazul meu eu l-am luat dupa 2 zile stiind deja in ce ma bag. Ca pret ptr mine 1 sapt 1 luna, 2, e tot aia, ca nu se reduce asa repede.

Zicea unul printr-un articol, ca si-au recuperat banii dar au pierdut increderea consumatorului. Si sunt de acord cu asta. Pacat, ptr ca inca cred ca sunt una din companiile mai consumer friendly. Dar s-au pus intr-o situatie pe care o puteau evita, desi presiunea sa nu dea inapoi cred ca era mare. Am mai vazut povesti de astea cu un "darling" tinut in "high regard", si backlashul mare cand aceste asteptari au fost spulberate. Pe gaming, Blizzard, Bioware, DICE, Besheda, Rockstar, sau Naughty Dog.