Iata niste filmulete incarcate de mine pe You Tube.
La inceput am fost entuziasmat de poveste si de cum a inceput, dar apoi...parca ma simt cam inselat putin.

1. Customizez trei personaje feminine, fiecare cu clasa proprie: Street Girl, Miss Corporate si Chicky Nomad. Incerc sa le fac cat mai diferite, de rase diferite, cu coafuri diferite cu culori diferite, aspect diferit, forme diferite, tatuaje diferite, piercinguri diferite, chiar cicatrici diferite.

2.Inceputul pentru fiecare lifepath este promitator, si cat de diferit incepe povestea pentru fiecare clasa.

3.Dar apoi se ajunge ca de fapt sa fie o singura clasa , fara sa mai tina cont de origine si povestea devine aceeasi. Ma indreapta spre intalnirea cu acelasi personaj secundar si aceeasi misiune care va fi la fel indiferent de clasa aleasa.
Ca esti nomad, corporate sau streetkid, tot o sa faci aceeasi misiune si in acelasi fel, fara abilitati si modalitati diferite.

4.Si in final, toate povestile ajung la acelasi punct.

Am gresit eu undeva ?
Sau pur si simplu povestea e una singura si alegerea clasei e absolut degeaba?

Pai daca e asa, continui mai departe doar cu un singur lifepath.
Pentru cine a jucat pana la final cu 2-3 lifepahts, chiar nu mai exista nicio diferenta pe parcurs? Nu sunt finaluri diferite pentru fiecare lifepath?

---------- Post added 15-12-2020 at 08:44 ----------

Apropo: observati ca toate trei au aceeasi voce de actrita din Texas , indiferent ca e caucaziana, asiatica sau africana.
Asta mi se pare cam RASISM!