Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
14-10-2021 11:05 #4740 SP
Member

Originally Posted by
goe
Un feedback negativ referitor la livrarea prin UrgentCargus.
Am facut o comanda Vineri pe site-ul Altex ce nu a fost livrata nici pana in ziua de astazi. Problema este ca am fost notificat si ieri si astazi ca se va face livrarea. Insa de fiecare data cand sun curierul pe la ora 6-7 seara (dupa ce stau toata ziua sa il astept) imi spune senin ca astazi nu a avut timp, poate maine. Ca a avut prea multe comenzi si acum nu mai are timp.
O alta problema este ca pe site-ul lor statusul apare ca si cum eu am solicitat amanarea livrarii si din cauza asta nu s-a putut face livrarea.
ATX-MG faceti ceva cu Urgent Cargus, pierdeti clienti in stilul asta.
Salut! Trimite-mi te rog numarul comenzii printr-un PM si voi da cazul mai departe colegilor de la logistica.