Single post: Politica - tichie de margaritar
-
20-10-2021 23:06 #1175 SP
Member
Politica - tichie de margaritar
Uite unde era inteligentul si educatul. Hai siktir!
Bai, vedeti-va in puii mei de viata voastra, sunteti vaccinati?! La ce rahat va stresati atat? De ce v-ati vaccinat, ba? Ce va freaca grija atat de ceilalti? Cu ce va afecteaza? Concret..
N-aveti restrictii, umblati pe unde vreti… etc. Atunci, ce mama ma-sii va freaca grija de cei care gandesc altfel?
Concret, de ce e prost unu care se indoieste de mizeriile astora?! Berbecilor, chiar credeti ca astora le pasa de voi? Cel mai recent exemplu: “tara este in criza” si ei, ce fac? CE AU FACUT ASTAZI? Stiti?! Daca nu stiti, desteptilor, au dat inca o mostra ca-i doare in cur de voi toti, ii intereseaza doar ciolanu’. Cate sa se mai intample ca sa va treziti odata? Va intreb eu pe voi, astia care ne faceti prosti si inculti pe noi cei nevaccinati.
Si mai intreb cateva:
1. Cum dracu’ ia virusu concedii, ma?!
2. Cum dracu’ sunt atatia medici care refuza vaccinarea?
3. Cum dracu’ sufera virusu’ asta mutatii odata la 3 luni(eu n-am mai auzit asa ceva pana acum)
4. Cum dracu’ numesti vaccin ceva ce trebuie sa faci de 100 de ori pe an, ceva ce combate insasi sensul de vaccin. Luati de cautati in DEX, vaccinul = imunizare. Voua vi se pare ca sunteti imunizati acum? In continuare riscati sa va imbolnaviti, sa dati mai departe si chiar si sa crapati.
5. Cum rahat lansezi vaccin la cateva luni de la izbucnirea “pandemiei”? Dintr-o data ne-am transformat in superoameni de stiinta?
Eu, ca un profan, un ignorant, un NEEDUCAT conform colegului de mai sus, imi pun toate aceste intrebari.
O spun pentru a mia oara, nu am nimic cu oamenii care decid sa se vaccineze. Este alegerea lor, este ceea ce cred ei ca-i mai bine. Dar, lasati-ma in puii mei si pe mine sa traiesc asa cum decid. V-ati transformat toti in judecatori.
Care e diferenta?! Si vaccinatu’ se viruseaza, si vaccinatu’ crapa, si vaccinatu’ da mai departe. Noaptea mintii!
@Kurt, in spitalele noastre este un dezastru de zeci de ani. Crede-ma ce spun, prin natura jobului, am tot avut contact cu spitale din toata tara. Nu vrei sa stii ce-i acolo, nu-ti doresc sa ai de-a face cu “animalele” de pe acolo, pacient fiind. Crede-ma pe cuvant.
Mai sunt totusi si doctori care inca se ghideaza dupa juramantul lui Hipocrate dar… sunt atat de putini…
Restul, se comporta ca niste Dumnezei si ne privesc ca pe niste bucati de carne dispensabile, sunt niste scursuri.
Mai lasati in puii mei Realitatea, Romania, Antena3 si toate posturile astea de rahat la care va uitati seara de seara. NIMENI NU VA VREA BINELE.
Daca v-ar dori binele, ar disparea tigarile din magazine, ar disparea aditivii din alimente, s-ar reintroduce orele se sport obligatorii in scoli si multe altele…
ASTA inseamna sa-ti vrea cineva binele. Invatati sa mai ganditi si singuri…
Ceea ce se intampla acum este genocid la nivel global.
Sent from my iPhone using Tapatalk