Quote Originally Posted by thatOneDudeThat View Post
De la jocurinoi nu am patit sa primesc un joc cu carcasa in alta limba. La jrc.ro, care nu mai sunt pe piata online, s-a intamplat de cateva ori. Am patit in schimb sa imi vina luni (stau un zona de vest).
De la altex a ajuns si mai devreme cu 1 zi. Nu discutati cu callcenter ca aia nu au habar de lucrurile astea. Ascultati de @ATX-MG de aici ca stie mai multe. Intarzierile normale sunt de la curieri, rareori de la firma X. Eu inca mizez pe altex ca imi aduce jocul vineri.

@ATX-MG am o intrebare: o sa aveti jocul vineri si in magazin?

EDIT: legat de timpul ramas pe jocurinoi: a ajuns la 0 la o comanda pentru mine si a mai trecut 1-2 zile pana sa fie trimis...
EDIT2: pe jocurinoi mai gasiti collectors edition daca mai doriti. Sigur vor fi si in ziua lansarii sau cu 1 zi mai devreme. Eu am facut 2x comenzi si am renuntat la una. Aparent inca astept anularea comenzii care cand va fi facuta, produsul va intra iar in sistem

Salut! Da, o sa avem si jocul in magazine vineri, dar e posibil sa nu fie in toate. Asta e si in functie de transferul din depozit.

---------- Post added 23-02-2022 at 18:46 ----------

Good news. Am confirmat o mare parte dintre precomenzile la Elden Ring. Maine vor fi predate la curieri.