L-am reinceput si eu de cateva zile cu gandul sa fac platina. L-am jucat minutios ( am miscat si ultima piatra de pe harta.. asa sper ), l-am terminat de 2 ori ( normal si Ng+) si vreau sa-l mai incep o data cu clasa knight (mai am cateva trofee de facut). Il consider de departe un deliciu fata de varianta originala de pe PS3. Baietii astia de la Bluepoint au facut treaba fenomenala, grafica si sunetul + rafinamentul gameplay-ului pe 60 fps le gasesc acum la un nivel ridicat. Detaliile pe care acum le vezi si le auzi parca sunt cele mai bune dintr-un Souls game. Ca exemplu, acum cand arunci o bomba in mobi si ulterior daca te apropii de ei ii vezi murdari de cenusa. Cand dai cu o sabie katana sau falchion sunt vizibile jeturi de sange ( a la Sekiro) si cand au bleed iara + sound-ul care il au armele iti ofera o satisfactie (cel putin mie).
Venit dupa Elden Ring gasesc Demon Souls cel mai usor din toata seria souls games, l-am jucat offline tot timpul, singura problema am avut-o cu trofeul May you be unharmed.
Ii faci praf daca te misti bine si stii mecanica jocului. Totusi il gasesc gasesc scurt ca joc, nu are varietate mare de arme si de armuri, il termini de cateva ori si-l lasi.

Pentru mine este o experienta foarte frumoasa Demon's Souls Remake. Acum in sfarsit il pot numi " masterpiece ".