Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Coltul de rai al consolistului
-
23-12-2022 10:11 #2747 SP
Senior Member

Originally Posted by
lukecelmare
De unde lampa Xbox ?
Eu am luat-o de la emag in Octombrie, dar abia acum am apucat sa o scot din cutie si vad ca momentan nu mai au, insa vad ca se poate comanda si de aici.
@mladin, multumesc!
Nu stiu cum fac altii, dar mie imi mananca zilele si viata banda aia led din spatele TV-ului, se dezlipeste mereu si o aud cum cade in spatele TV-ului, apoi baga mana... trage de ea... i-am pus si dublu adeziv suplimentar dar nimic, tot cade.
La fel si cu sina aia de trecere cabluri, i-am lasat toleranta destul de mare in spatele mobilei dar sta sub o presiune imensa si mereu se dezlipeste de perete (are 2 HDMI, alimentarea de la TV si cablu TV care incap toate dar cam fix..) cred ca pana la urma ii dau cu niste super glue