Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gran Turismo 5
-
Senior Member
Nu stiu cum va sta treaba in versiunea finala, pentru ca, sa recunoastem, Prologue este un Demo pe bani...
De acord cu tine aici.
Sunt curios, fara a isca vreun flame sau a fi tendentios, tu ai jucat Forza Motorsport 2 ca sa stii diferentele astea fine despre care iti povestesc?
Da, am jucat si Forza 2 cand am avut x360-ul, insa recunosc ca nu am apucat sa il "purec" la sange. Impresia lasata de joc a fost una destul de buna. Il simti ca e un simulator, insa cred ca au sarit putin calu la partea de fizica si handling incercand sa o urce mai mult decat era nevoie. Uneori sare din tiparele unui reality-sim si ajunge intr-o zona mai hardcore decat ar fi fost nevoie, depasind realitatea uneori.