Quote Originally Posted by MonkY View Post
Intreb pentru ca sunt multe quest-uri pe care le iei doar mergand pe fiecare planeta in parte (sa inteleg ca le-ai explorat pe toate?)... Eu de exp. am trecut de 10x prin aceeasi locatie, si de-abia dupa ce am facut nu stiu ce, am luat un nou quest de acolo. Inteleg ca multi au "terminat" jocul, dar de fapt, pana acum nu stiu daca l-a terminat cineva cu adevarat, 100%. Bine, oricum e imposibil sa-l termini 100% pentru ca in functie de alegerile facute, unele zone devin inaccesibile...
pff ! e imens ! Primesti unele quest-uri foarte departe si vei calatorii prin 3-4 sisteme ca sa ajungi la destinatie. Pe tot traseul asta mai gasesti cate o baza, o colonie, o statie spatiala, care sa iti ceara ceva. Ceva s-a petrecut acolo. Dai de niste quest-uri de ramai masca. Nu mai zic de cele primite de la GalBank, NPC's ! Dar daca tot ma tineam de explorat vedeam deznodamantul ...poimarti. NG+, nu credeam dar, chiar inseamna ceva mai mult in jocul asta. Vei vedea!

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Apropos de C-Class, eu am primit-o undeva in prima parte a jocului, cadou... nava. E de la nenea acela bogat din Constelation (imi scapa numele acum), pe care l-am ajutat cu niste quest-uri prin Neon and Co. (ugly ones).
Legat de nave ! Thank you ! acum am vazut ! Kepler R -ul mi-a scapat ! Quest-ul nu l-am facut ! NG+