Quote Originally Posted by iliedobre View Post
Stati sa il jucati, ultimul beta mi-a dat senzatie de joc free to play, te baga direct in farmat resurse.
Mi-a dat acelasi vibe ca First Descendant, cu diferenta ca pe S&B dai si bani.

De la AC Origins, Far Cry 5, Ghost Recon Wildlands și Watch Dogs Legion am senzația asta. E Ubisoft până la urmă.

E drept că și titlurile mai vechi aveau, dar AC Black Flag de exemplu te băga la farmat resurse nu de la început, ci mai de la capitolul 4-5, când ți se arăta că aveai de upgradat corabia și palatul/orășelul tău din insulă, și de căutat relicve pentru a debloca o armură, și ceva chei pentru a debloca costumul unui pirat legendar, și vreo patru vase mari de scufundat și vreo 12 forturi de distrus/eliberat și pirați de recrutat și cumpărat suveniruri de colecție.
A fost partea cea mai nasoală a jocului.
Dar fie, poți termina povestea principală de 11-15 ore și fără să te apuci de farmat (care te ducea la 20-40 ore în total), doar corabia trebuie puțin upgradată ca să treci de niște bătălii navale mai grele. Restul erau pur opționale și de ordin estetic.

În cazul lui Skull and Bones, nu știu la ce mai dai banii pe joc dacă are elemente de Free To Play/pardon, Pay To Win, cu farmat din start și microtranzacții.
Dacă îl lansau ca F2P/P2W, nu-l juca lumea?
Oh, wait, am uitat că de 20 ani, de la World of Warcraft încoace, plătim pentru jocuri F2P/P2W, care în mod normal, ar trebui să fie free din moment ce ai nevoie de microtranzacții sau de mult farmat pentru a termina povestea principală/pentru a câștiga partide. My Bad.