Quote Originally Posted by olteanug View Post
...
În cazul lui Skull and Bones, nu știu la ce mai dai banii pe joc dacă are elemente de Free To Play/pardon, Pay To Win, cu farmat din start și microtranzacții.
Huh?
Ce anume este pay to win la el?

Quote Originally Posted by iliedobre View Post
Stati sa il jucati, ultimul beta mi-a dat senzatie de joc free to play, te baga direct in farmat resurse.
Mi-a dat acelasi vibe ca First Descendant, cu diferenta ca pe S&B dai si bani.
Eu am participat la vreo 4 sau 5 closed beta si am jucat aseara putin din acest open beta si pot spune ca jocul a fost semnificativ imbunatatit si chiar daca prima ora, cu tutorialul, e mai ciudatica - pentru ca deh, multe sisteme pe care trebuie sa le invatam - jocul m-a facut deja sa depasesc ora propusa pentru bagat la somn si sa mai explorez putin sau sa mai incerc inca o lupta.

Problema jocului este ca e focusata pe nave si nu pe omul cu nava, astfel ca explorarea propriu-zisa nu prea exista asa cum suntem noi obisnuiti.

Dar jocul nu e rau cat timp esti atent la mecanici - gen iti cumperi tun nou, il pui pe nava, dar daca pleci direct in lupta, o sa vezi ca mori instant pentru ca ai uitat sa iei su munitie.

Oricum de unde a plecat - un 5v5 Raibow Six style - mi se pare ca a ajuns chiar ok pentru joc PvPvE pe care-l poti trata ca pe un simplu joc SP sau jucat cu un/niste prieteni.
Nu sunt genul pasionat de end game la genul asta de jocuri, dar eu cred ca pana acolo, o sa fie o experienta distractiva.

Anywho, chiar recomand tuturor sa-l incerce in acest open beta - hai sa ne facem singuri pareri despre jocuri, daca avem demo sau ceva de genu - in cel mai rau caz pierdem 30 min sau 1h.