Single post: Skull and Bones
-
Why so serious ?

Originally Posted by
olteanug
...
În cazul lui Skull and Bones, nu știu la ce mai dai banii pe joc dacă are elemente de Free To Play/pardon, Pay To Win, cu farmat din start și microtranzacții.
Huh?
Ce anume este pay to win la el?

Originally Posted by
iliedobre
Stati sa il jucati, ultimul beta mi-a dat senzatie de joc free to play, te baga direct in farmat resurse.
Mi-a dat acelasi vibe ca First Descendant, cu diferenta ca pe S&B dai si bani.
Eu am participat la vreo 4 sau 5 closed beta si am jucat aseara putin din acest open beta si pot spune ca jocul a fost semnificativ imbunatatit si chiar daca prima ora, cu tutorialul, e mai ciudatica - pentru ca deh, multe sisteme pe care trebuie sa le invatam - jocul m-a facut deja sa depasesc ora propusa pentru bagat la somn si sa mai explorez putin sau sa mai incerc inca o lupta.
Problema jocului este ca e focusata pe nave si nu pe omul cu nava, astfel ca explorarea propriu-zisa nu prea exista asa cum suntem noi obisnuiti.
Dar jocul nu e rau cat timp esti atent la mecanici - gen iti cumperi tun nou, il pui pe nava, dar daca pleci direct in lupta, o sa vezi ca mori instant pentru ca ai uitat sa iei su munitie.
Oricum de unde a plecat - un 5v5 Raibow Six style - mi se pare ca a ajuns chiar ok pentru joc PvPvE pe care-l poti trata ca pe un simplu joc SP sau jucat cu un/niste prieteni.
Nu sunt genul pasionat de end game la genul asta de jocuri, dar eu cred ca pana acolo, o sa fie o experienta distractiva.
Anywho, chiar recomand tuturor sa-l incerce in acest open beta - hai sa ne facem singuri pareri despre jocuri, daca avem demo sau ceva de genu - in cel mai rau caz pierdem 30 min sau 1h.