Single post: Skull and Bones
-
Why so serious ?
Cum e? L-ati incercat?
Eu am jucat vreo 3-4h singur, facand misiuni si intelegand sistemele si mi s-a parut ok, dar apoi am jucat vreo 4-5h cu un prieten si mi s-a parut fenomenal 
Efectiv bataliile si calatoriile si loot-ul si toate sistemele jocului, mi se par excelente, mai ales in grup.
Iar jocul, cumva, ma asteptam sa fie foarte slab si ceva aruncat acolo ca sa fie si sa-l poata lansa, dar de fapt are niste sisteme incredibil de bine facute, UI-ul cu niste functii super ajutatoare (ca exemplu vedeti sistemul de "print screen" din Prince of Persia, care efectiv ar trebui sa fie in toate jocurile de gen de acum).
Grafic dar si tehnic, cand esti cu omul, pare ceva din era PS3 si parca facut de ceva echipa indie - nu ai nici macar buton de sarit, poti doar sa mergi sau sa apesi pe Y pentru dialog sau alte 1-2 interactiuni.
In schimb cand esti cu barcuta pe apa, e alt joc si alt nivel. Directia artistica mi se pare fenomenala si cred ca am facut in aceste cateva ore, mai multe poze decat am facut in foarte multe jocuri recente la un loc.
Iar apa, desi initial nu parea cine stie ce, cand esti in combat in mijlocul furtunii este incredibil de bine realizata.
Am jucat si in 30fps si in 60fps pe Xbox Series X si in afara de lower resolution, nu mi se pare ca se pierd extra detalii/efecte si niciun mod nu are RT.
Oricum asa cum am zis mai sus, diferentele sunt colosale dintre Closed Beta si acest Open Beta si cred ca pana si asta este un cod mai vechi si sper sa vad diferente si fata de varianta finala.
Si aici ma refer la structura jocului, la misiuni, la sisteme, la grafica (desigur), mecanici sau chiar loot, inclusiv o misiune a fost diferita.
Iar pe partea de UI este diferenta de la cer la pamant intre ce jucasem si ce exista acum - iar asta e de super bine 
Sper sa primesc cod de review si sa revin cu un review detaliat, pentru ca pana acum, mi-a placut la nebunie si astept cu interes lansarea ca sa ma reintorc in el 
Ma vad pierzand cel putin 100h in el