Quote Originally Posted by djleo666 View Post
Foarte bine si asa frecau menta pe acasa....13 ani sa dezvolte un nou GTA. Mai bine direct concediati decat chemati inapoi la birou

Dacă jocul iese ca în trailer, înseamnă că nu au frecat menta. Dimpotrivă, eu citesc că mulți angajați se plâng că fac ore suplimentare, chiar și cu lucratul de acasă. Nemaiavând nevoie să facă deplasări de 2-3 ore pe zi, ajung să le lucreze și pe alea, pe lângă programul standard de 8-9 ore. Au existat plângeri că sunt exploatați de când lucrau la Red Dead Redemption 2. Și concedieri s-au făcut, au curățat tot colectivul de angajații toxici și de boy's clubs.

Au promis până la urmă un GTA 6 care o să aibă conținut care să te facă dependent, să devină un Second Life + grafica mind-blowing arătată în trailer. Mie asta nu mi se pare a frecat menta.

Vrei să știi cine freacă menta? Bethesda, care tocmai a anunțat că Elder Scrolls 6 se va lansa prin 2028, abia la 18 ani după Skyrim. Pe care îl tot remasterizează. Au trecut deja două generații de console și tot nu avem un Elder Scrolls nou. Și abia la următoarea generație se lansează. Iar Starfield-ul a ieșit în așa hal că m-am apucat să mă rejoc serios Mass Effect Legendary Edition trilogia originală (jocuri vechi de 12-16 ani) ca să-mi revin psihic. Mai ales după ce am văzut ce mutre au NPC-urile din Starfield după vreo 25 ani de dezvoltare.

Tocmai ce ne-au arătat cei de la Bethesda interioarele, birourile și cum se lucrează acolo la un event recent - zici că e grădiniță, nu loc de muncă. Stăteau mai mult să joace tenis de masă, DOTA și să țopăie cu mingi.

Cine freacă menta mai tare în cazul ăsta?