Buna asta. Mi-as dori, sincer sa fiu platit pentru asa ceva

Ideea e ca eu apreciez jocurile lor, la fel cum apreciez jocurile altor companii sau nu-mi plac jocuri mega apreciate (vezi Elden Ring), iar asta este in regula.

Dar sunt de acord sa existe o normalitate, o oarecare egalitate.

Nu-ti place jocul? Genul? Producatorul? Fair enough. Da-i skip.
Vrei totusi sa-l incerci? Fa-o cu mintea deschisa - vezi situatia cu Avatar despre care toata lumea zicea ca este Far Cry reskin, iar toate reviews au fost bazate pe asta - cand jocul este efectiv in partea complet opusa, dar nu-ti dai seama daca te bagi ca rambo intr-o baza si mori - zici ca e jocu prost, nu abordarea ta.

Mie chiar imi place sa incerc jocuri, fie ca sunt sau nu genul meu. Dar cumva sunt cu mintea deschisa si iau fiecare joc ca pe ce este.
De cele mai multe ori, instalez si incerc aproape tot ce intra in gamepass/PS+. 90% din ele le sterg dupa 30 minute.

Revenind la jocul de fata - dupa cateva zeci de ore in el - (o sa detaliez in review), pot spune ca jocul este departe de note de 3-5, dar este si departe de un 10.

Parearea mea este ca cine da astfel de note unui joc sau unei serii de jocuri - iar in cazul de fata este vorba de un producator - Ubisoft - ori este super hater de fel, ori este super frustrat si crede ca asa primeste atentie, ori pur si simplu jocul/seria nu este genul lui de joc, sau producatorul respectiv nu face jocuri pe genul sau.

Si e fair si asta - pentru ca mie nu-mi plac jocurile facute de Blizzard (spre exemplu, dar sunt si altii) - am tot incercat de la Warcraft 2, cam toate jocurile, inclusiv Diablo 1, 2, 3 si chiar aseara am pornit Diablo 4, WOW si cateva add-ons si efectiv nu ma prind. Dar asta nu inseamna ca merg pe net si dau note de 3 - desi as putea sa o fac, pentru ca este "permis", dar nu mi se pare corect.

Dar da, pot spune sincer ca am o oarecare afinitate pentru jocurile Ubisoft (nu toate, desigur) si ca-mi place felul in care le fac dpdv structura/povesti/lumi, chiar daca unele sunt super grindy sau mai prost facute. De multe ori ideile sunt bune, dar sufera din cauza productiei deficitare.

LE: eu nu cert pe nimeni ca nu-i place - ba mai mult, au fost deja atatea ocazii de free play si am incurajat lumea sa-i dea o sansa si sa-si faca o parere proprie, fara bani, daca tot vor sa discute despre joc/daca-i atrage ceva la el.
Dar daca ne facem toti pareri despre ce zic unii si altii pe net (mari influenceri) FIX cand putem efectiv sa incercam jocul pe gratis, atunci nu mi se pare corect.
Vezi cazul Prince of Persia care chiar si cu demo si cu note excelente, tot nu a vandut prea bine din ce am inteles.