Single post: Dragon's Dogma 2
-
Why so serious ?
Eu cred ca nimic din ce este 30fps (gen quality mode dar nu numai, pentru ca ma refer inclusiv la jocuri gen Starfield sau DD2 care sunt doar 30fps pentru ca sunt CPU bound) nu va merge in 60fps, tocmai pentru ca CPU-ul PS5 Pro nu se va imbunatatii (ba chiar frecventele parca sunt mai mici din leaks).
Ce cred eu ca vor face cu PS5 Pro, este sa faca un nou mod (cum este si pe Steam Deck) de 40fps, independent de HDMI 2.1 (deci nu vom avea nevoie de TV compatibil 4K 120fps).
Iar asa ar trebui sa mearga majoritatea jocurilor, inclusiv cele CPU heavy, care teoretic merg putin peste 30fps si cu mici tweaks, ar putea fi facute sa mearga in locked 40fps.
Revenind putin la joc - nu joaca nimeni? E cam mort thread-ul si exceptand problemele tehnice sau mizeriile cu unele mictrotranzactii, receptia internetului este destul de buna overall, dar aici avem o singura parere, de la Cristache07.
Iar din ce am urmarit eu, desi pare un joc destul de greu si foarte (mult prea) deschis, aduce niste elemente foarte interesante genului.