Single post: Jocuri PlayStation Studios pe PC
-
Why so serious ?
Unde este multa aia dezinformare? Ca zice si acolo, la ce ai postat tu, ca "won't get you banned (so far)", adica momentan - si aici vezi ce am zis despre acele controale care nu se intampla pentru ca industrie de miliarde.
Dar totusi, unde este multa dezinformare cand te referi la o fraza? 
In realitate e foarte simplu - e ilegal sa ai cont pe alta tara decat aia in care locuiesti - poate tii minte haosul de la Xbox cu conturile facute pe Argentina unde era totul mult mai ieftin - este ilegal, d-aia au luat masuri sa nu mai poti face asta.
Ca sa intelegi la ce ma refer, e cum e la noi cu sistemul corupt, care controleaza doar afacerile mici si legale, iar pe aia mari si cu legaturi cu PSD sau alte asemenea "entitati" ii "ocolesc".
Also, tu ceri dovezi ca devii Helldivers indrumau lumea sa-si faca cont pe alte tari? Nu fix asta am zis? Ca s-a sters orice dovada de peste tot?
Dar daca ai fi urmarit situatia "la zi" ai fi vazut totul real time - cum crezi ca ar fi zis lumea de lucru asta? Ne puneam cu totii de acord sa mintim cu asa ceva ca sa ce? 
Faza e ca lumea normala nu face "romanisme d-astea" - cum le zic eu si se asteapta ca totul sa fie "normal" si legal. Altfel nu le cumpara...