Quote Originally Posted by rzv31 View Post
Eu am comandat un mouse cu rezervare in magazin, plata tot in magazin, era in stoc la ei si nu 30 de minute de la comanda, am mers la ei, si am spus ca am o rezervare la un mouse, fara sa primesc mail cu confirmarea ca pot merge sa ridic. Mi-a cerut sa ii arat doar mail-ul cu rezervarea si aia a fost.

Am primit doar mesajul acesta "Iti multumim pentru comanda cu numarul ATR000037114057 plasata pe Altex.ro

Revenim telefonic imediat ce produsele tale vor fi confirmate pentru ridicare. Intre timp, poti urmari statusul comenzii in contul tau de client."
Ma gandesc ca fiind in stoc produsul, ca altfel nu puteai comanda cu rezervare, te poti duce linistit in magazin.

Alta comanda tot cu rezervare si achitata cu cardul, la Starfield, si m-au sunat intr-o ora sa confirme ca e rezervat si pot merge sa il ridic.
La CJ nu merge asa. Mi-au zis ca faro confirmare de ridicare nu se poate. Produsul e platit de mai bine de o sapt si e pe raft,era si la momentul plasarii comenzii, de aia am dar rezervare magazin, ca m-am gandit ca merge mai repede....