Mi-am muscat limba de cateva ori. Am incercat sa rezist tentatiei de a scrie aici. Cedez…

Din ce se scrie pe aici, inteleg ca doar cei needucati voteaza cu nenica asta, aparut de nicaieri, despre care eu am aflat doar in momentul in care s-au afisat castigatorii.

Restul, cei cu educatie, geniile, eminentii, Antena 3, Romania TV etc, voteaza bineinteles cu donsoara care abia leaga 3 cuvinte, care mai acum ceva timp isi deranja odrazla prin declaratii contra-LGBTQ, ca mai nou, sa revina la sentimente mai pune. *****sarie tipic romaneasca, as spune eu.

Cum ramane totusi cu cei care-si baga pixul si-n unul si-n celalalt simtind ca isi incalca principii grave daca vor da cu stampila intr-o parte sau in cealalta? Cum ii numiti pe astia? Conform standardelor actuale, ce suntem? Mai needucati decat needucatii care voteaza cu domnul? Mai needucati decat voi, toti educatii astia care votati cu doamna?

Tot vad peste tot amenintari de genul: daca iese ala, plec din tara! Voi realizati ce spuneti? Eu sunt ferm convins ca, nu. Chiar daca va iesi domnul in cauza, veti sta in tara si toata aceasta revolta interioara se va evapora in cateva luni.

De fiecare data sunteti revoltati si de fiecare data va trece. Si repetati asta la fecare 4 ani. DE FIECARE DATA, votati “raul cel mai mic”, in loc sa votati pentru voi. De fiecare data, votati pentru altii.

Pentru mine este incredibil cum am ajun in punctul in care trebuie sa votam intre un lunatic si o clona a lui Dancila. Ce poate fi mai rau de atat?

Cu toate astea, cine ne da dreptul sa-i ocaram pe altii doar pentru ca nu ne impartasesc aceleasi viziuni? Ah, stiu, noi suntem desteptii si ei sunt prostii.

NEWSFLASH: niciorata, dar niciodata, din 90 incoace, lucrurile nu au fost despre popor. Au fost doar despre EI si despre bunastarea lor. Cu toate astea, poporul este divizat si se ocaraste pentru ei si din cauza lor. Felicitari!