Amuzant este ca tocmai suveranitatea pe care o aveam odinioara, ne propulsase printre cele mai importante si respectate tari din Europa. La fel de amuzant este ca tocmai globalizarea asta dupa care plangeti atat peste tot, ne-a transformat intr-o societate de consum coloniala, ne-a facut sa ne pierdem treptat identitatea so sa imbratisam toate anomaliile vestului, tradandu-ne (pentru a nu stiu cata oara, de-a lungul istoriei) tot ceea ce ne reprezinta.

Vi se pare ca traiti bine? De ce? Pentru ca va permiteti orice in RATE? Habar n-aveti cum traiesc “mai marii” pentru care va dati cap in cap atat.

Si acum, in ignoranta mea, ma intreb. Care-s cu adevarat needucatii?

PS: ca sa tai din start orice acuze aiurea. Am mai si mai sus si mai spun o data. Nu votez Georgescu, din simplul motiv ca ceea ce spune el, este imposibil de realizat in conditiile in care aceasta tara nu ne mai apartine. De ce? Stiti voi, de ce.

A, si mai am un motiv: sa afirmi ca limba romana este mama limbii latine, elucubratie mai mare n-am auzit. Asta, daca nu cumva istoria pe care am invatat-o eu, este o minciuna.