Eu zic să o lăsăm mai moale cu trump misoginul in tara in care basescu a fost președinte.
Dacă vreți sa avem o discuție de nivel IQ 40 gen “spune-mi cu cine votezi ca să-ți spun cine ești” nu iese prea bine.
La fel ca și acum, ai de ales între și între. Oamenii au considerat ca e mai bine cu trump decât o woke-ista.
Nu l-am susținut pe trump, de fapt l-am considerat un idiot în 2016 dar acum era de DEPARTE raul cel mai mic.L-as fi votat cu 2 mâini.

Lumea a luat-o razna rău dar rău de tot in numele așa zisei egalități și tolerante (DEI). De ex: https://www.dailymail.co.uk/sport/fo...w-armband.html
Desigur puteti demonstra ca nu sunteti mai prejos decat habotnicii cu 4 clase (care ii numesc satanisti pe aia care se îmbracă în draci de Halloween) și să simplificați totul spunând ca trump e nazist,white-supremacist sau ca e mâna Rusiei acolo sau mai știu eu ce.

Concluzia mea e următoarea: 90% din oameni n-au treabă cu viața în general și cu logica (studiile nu inseamna inteligenta sau capacitatea de înțelegere profundă a problemelor sau gândire critică)

Țin minte ca prin 2016 aveam un coleg, destul de amărât săracul, posibil autist, numai bun de electorat woke-ist însă totuși era inteligent.
Îl luăm la mișto în legătură cu susținerea lui pentru “imbecilul” trump iar el îmi spunea: wait for it, așteaptă să vezi ce vine de la democrați și acoliții lor. A avut dreptate.

Noi plm, avem de ales între trump și Kamala ambii cu sindrom down (cu tot respectul ptr bieții oameni care se nasc cu asa ceva).
Calitatea oamenilor din politica noastră este extrem dar extrem de scăzută.Ponta chiar era dottore pe lângă ăștia.